Over ons

KLIMALAND STELT ZICH VOOR

Klimaland is u totaal leverancier als het gaat om Klimaat en Energiebesparing.
Al 10 jaar streven we erna om onze klanten om de beste service te verlenen.


KLIMALAND NEDERLAND

In Nederland werkt klimaland alleen met geselecteerde top producten.

Merken zoals: Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Toshiba, Mitsubishi Heavy,

AUX, Gree, Maxicool, TCL etc.


Met onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor we voor een optimale service, vanaf uw eerste kennismaking met onze producten tot de nazorg.

Onze slogan luidt dan ook: “Altijd het juiste klimaat.”


KENNIS

Klimaland heeft Internationaal ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 verschillende branches ervaring op het gebied van koeltechniek, airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen. Binnen onze organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfort verhogend zijn.


MILIEU

Als weinige bedrijf in Nederland ontwerpt Klimaland onder meer haar eigen systemen met met natuurlijk organisch koudemiddel R290, die zeer goede resultaten geeft ten opzichte van vergelijkbare apparaten met een synthetisch koudemiddel.

Hierdoor is zijn we nauw betrokken bij de bescherming van het milieu.

Sinds een aantal jaren streeft Klimaland naar de positie van leider op het gebied van het van milieuvriendelijke producten.

Hiervoor heeft zij een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken.

Zo neemt Klimaland haar technische en maatschappelijke verantwoordelijkheid.


KWALITEIT

Klimaland staat voor kwaliteit. Deze principiële bedrijf brede keuze wordt structureel bekeken en aanscherpt van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat er in de Klimaland alleen maar met geselecteerde fabrikanten werkt.


PRODUCTEN

De producten van Klimaland is gedeeld in vijf categorieën :


Airconditioning systemen

In woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes zorgen de energiezuinige airconditioningsystemen efficiënt en onopvallend voor een comfortabel klimaat. Door een ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten is er voor elke toepassing een oplossing zowel koelen , verwarmen, ventileren en ontvochtigen.


Koudwatermachines

Het brede gamma koudwater oplossingen omvat luchtgekoelde, watergekoelde en speciale uitvoeringen. Oplossingen die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen, van industriële processen tot tuinbouwtoepassingen, van hotels tot kantoren.

Tevens hebben wij voor kaskoeling special ontwikkelde airconditioning systemen, airco systeem die niet ontvochting maar wel koelt, watergekoelde systemen.


HVAC Offshore

Klimaland een ervaren partner op het gebied van klimaattechniek in de wereldwijde scheeps- en jachtbouw en offshore. Inmiddels hebben wij wereldwijd meer dan 100 schepen voorzien van airconditioning en ventilatie.


Warmtepompen

Met de Klimaland warmtepompen, is het mogelijk om ruimtes te voorzien van warmte, koeling en warm tapwater. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor woningen om efficiëntie te waarborgen.


Zonnepanelen

Klimaland levert u een compleet programma van zonnepanelen en toebehoren zoals omvormers en montage accessoires.