Airconditioning - Commerciële toepassingen


UW VOORDELEN


Besparing

Besparen op u energiekosten en toch voorzien van comfort en een fijn werk omgeving, dat kan met de energiezuinige systemen van Klimaland. Op onze energiezuinige klimaatsystemen is de Energie-investeringsaftrek (EIA.) van toepassing. Op deze wijze verwarmen geeft op jaarbasis een besparing tot 50% ten opzichte van een gasgestookt HR- Ketel. Natuurlijk is er per situatie verschil in besparing, we kunnen hiervoor een vergelijkende berekening maken om te kijken naar de exacte energiekosten op jaarbasis.

optimaal comfort

Een gezonde werksituatie en een aangename temperatuur zullen de werknemers zeker waarderen, veel mensen werken er en presteren beter in een optimaal werkklimaat.

De Arbo-wetgeving stelt ook hoge eisen aan het binnenklimaat. Uw medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad. In moderne gebouwen is er vaak veel glas en kan het vaak niet eens open. Een airconditioner is dan een verantwoorde investering.

Gecombineerde oplossingen

Klimaland is gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van een ideale combinatie als het gaat om energie besparing en klimaatbeheersing hierbij kunt u denken aan warmtapwater in combinatie van airconditioning en verwarming met een hoog rendement i.c.m. zonnepanelen.

kwaliteit

Klimaland biedt enkel kwalitatieve systemen en geeft landelijk dekking om comfort en rust te realiseren voor al haar klanten.