Mitsubishi Electric Airconditioning


Mitsubishi Electric vertrouwen, kwaliteit, technologie, milieu en groei: slechts een aantal principes van Mitsubishi Electric die ervoor zorgen datu een milieuvriendelijk, kwalitatief en betrouwbaar product in handen krijgt.

Mitsubishi Electric is een zeer kwalitatief fabrikant in het hoog segment wat betreft airconditioners en warmtepompen. De airconditioners van zijn standaard voorzien van een warmtepomp waarmee u kunt verwarmen, tevens hebben airconditioners hebben standaard minimaal Energielabel A Label of hoger. De geluidsniveau van de airconditioner zijn zowel binnen als buiten altijd fluisterstil.

Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften, of het gaat om koelen of verwarmen een juist klimaat is altijd prettig, in een hand omdraai is dit mogelijk met de Mitsubishi Electric airconditioners. Met een airconditioner van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich thuis, Mitsubishi Electric is een wereldwijd een veel toegepast merk zowel bij particulieren als zakelijke gebruikers. Met haar hoogwaardig kwaliteit en de aller nieuwste technieken is het Japans merk Mitsubishi Electric een grote speler wereldwijs op gebied van airconditioners. Mitsubishi Electric vertrouwd op haar degelijkheid en geeft daarmee ook standaard 5 jaar garantie.

Vertrouwen, kwaliteit, technologie, milieu en groei: slechts een aantal principes van Mitsubishi Electric die ervoor zorgen dat u niet alleen een milieuvriendelijk, kwalitatief en betrouwbaar product in handen krijgt. Maar tevens ook een airconditioner waar mee u altijd een ideaal klimaat omgeving heeft. Mitsubishi Electric heeft een breed assortiment airconditioners en warmtepompen de warmtepompen vallen allen onder subsidie mogelijkheden.

Waarom Mitsubishi Electric Airconditioning ?

- A-merk (top 3 in de wereld)
- Moderne vormgeving - Voorsprong op techniek
- Makkelijke bedieningsgemak
- Zeer Breed programma aan airconditioners en warmtepompen
- VRF systemen

- Mitsubishi Electric Wandmodellen

- Mitsubishi Electric Vloermodellen

- Mitsubishi Electric Cassettemodellen

- Mitsubishi Electric Plafondmodellen

- Mitsubishi Electric Kanaalmodellen

- Mitsubishi Electric Vloer/Kastmodellen

- Mitsubishi Electric Multi-split modellen

- Mitsubishi Electric VRF Modellen

- Mitsubishi Electric Warmtepompen