Daikin airconditioning


Daikin is een groot Japans multinational die wereldwijd marktleider en een van de grootste airco, koelsystemen fabrikant is.
Daikin airconditioning is een begrip als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid, fabrikant heeft een ervaring van bijna 100 op het gebied van klimaat oplossingen. Daikin is ook de enige fabrikant ter wereld die haar eigen compressoren en koudemiddelen zelf produceert en daarmee op gebied van milieu en techniek ook voorloop.

Daikin is verdeeld onder 4 categorieën wat betreft de producten.


Daikin Airconditioning

Daikin heeft op gebied van airconditioning alle mogelijke oplossingen.
Daikin Wandmodel , Daikin Cassettemodel, Daikin Kanaalmodel, Daikin Vloermodel, Daikin Plafondmodel, Daikin Multi-split Modellen en Daikin VRF Systemen. Deze Daikin airco modellen kunnen voor woningen, kantoren, hotels, winkels,zorginstellingen, ziekenhuizen sportscholen en diverse andere ruimtes toegepast worden. Daikin aircosystemen zijn energiezuinige airconditioners die efficiënt voor een comfortabel klimaat. Klimaland een ruime keuze aan Daikin airco modellen. In de Showroom van Klimaland staan enkele Daikin airco modellen en capaciteiten opgesteld waar ze te bekijken en te vergelijken zijn. We hebben bij Klimaland voor ieder ruimte wel een oplossing met een Daikin airconditioner.

Daikin Koudwatermachines

Daikin op gebied van koudwateroplossingen verschillende modellen. Bijvoorbeeld luchtgekoelde, watergekoelde en speciale uitvoeringen voor industriële toepassing en tot tuinbouwtoepassingen, van hotels tot kantoren.

Daikin Koudetechniek

Daikin heeft voor koelen en vriezen van producten een special ontwikkeld plug& play condensingunits. Indien gewenst is dit uit te breiden met een klimaatbeheersing. Daarmee is de Conveni-Pack de uitkomst. Een ideal systeemm als het gaan omenergiesparend te koelen, vriezen en comfortkoelen en verwarmen.

Daikin Lucht/ Water Verwarmingssystemen

Met de Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, is de oplossing om ruimtes tevoorzien van warmte, koude én warm tapwater. Deze systemen zijn geschikt voorwoningen waarmee veel energie bespaard kan worden.

- Daikin Wandmodellen

- Daikin Vloermodellen

- Daikin Cassettemodellen

- Daikin Plafondmodellen

- Daikin Kanaalmodellen

- Daikin Vloer/Kastmodellen

- Daikin Multi-split modellen

- Daikin VRF Modellen

- Daikin Warmtepompen