Daikin airconditioning

Daikin Airconditioning

Daikin Airconditioning - Daikin Airconditioner - Daikin Airco

Daikin is een groot Japans multinational die wereldwijd marktleider en een van de grootste airco, koelsystemen fabrikant is.
Daikin airconditioning is een begrip als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid, fabrikant heeft een ervaring van bijna 100 op het gebied van klimaatoplossingen.
Daikin is ook de enige fabrikant ter wereld die haar eigen compressoren en koudemiddelen zelf produceert en daarmee op gebied van milieu en techniek ook voorloop.
Daikin is verdeeld onder 4 categorieën wat betreft de producten.


Daikin Airconditioning 

Daikin heeft op gebied van airconditioning alle mogelijke oplossingen.
DaikinWandmodel , Daikin Cassettemodel, Daikin Kanaalmodel, Daikin Vloermodel, DaikinPlafondmodel, Daikin Multi-split Modellen en Daikin VRF Systemen.
Deze Daikin airco modellen kunnen voor woningen, kantoren, hotels, winkels,zorginstellingen, ziekenhuizen sportscholen en diverse andere ruimtes toegepast worden.
Daikin aircosystemen zijn energiezuinige airconditioners die efficiënt voor een comfortabelklimaat. Klimaland  een ruime keuze aan Daikin airco modellen.                                                  
In de Showroom van Klimalandstaan enkele Daikin airco modellen en capaciteiten opgesteld waar ze tebekijken en te vergelijken zijn.
We hebben bij Klimaland voor ieder ruimte weleen oplossing met een Daikin airconditioner.


Daikin Koudwatermachines 

Daikin op gebied van  koudwateroplossingen verschillende modellen.                     
Bijvoorbeeld  luchtgekoelde, watergekoelde en speciale uitvoeringen voor  industriële toepassing en tot tuinbouwtoepassingen, van hotels tot kantoren.


Daikin Koudetechniek 

Daikin heeft voor koelen en vriezen van producten een special ontwikkeld plug& play condensingunits. Indien gewenst is dit uit te breiden met een  klimaatbeheersing. 
Daarmee is de Conveni-Pack de  uitkomst. Een ideal system als het gaan omenergiesparend te koelen, vriezen en comfortkoelen en verwarmen.


Daikin Lucht/ Water Verwarmingssystemen 

Met de Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, is de oplossing om ruimtes tevoorzien van warmte, koude én warm tapwater.
Deze systemen zijn geschikt voorwoningen waarmee veel energie bespaard kan worden.