Toshiba Airconditioning


TOSHIBA airconditioning staat voor duurzame kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort en dragen bij aan een beter leven en klimaat. Tevens zijn Toshiba airconditioners energie zuinig en word er enkel gebruikt gemaakt van milieuvriendelijke koudemiddelen R32 en R410A.

In iedere ruimte of situatie de juiste binnenklimaat creëren dat kan. Toshiba airconditioning is altijd standaard voorzien van een warmtepomp waarmee u ook optimaal mee kunt verwarmen. Toshiba de fabrikant die altijd streeft naar de ideale compacte airconditioner. Dankzij jarenlange ervaring heeft Toshiba als airconditioning producent over de hele wereld alle modellen airconditioner in elk ruimte ingezet. Toshiba is met zijn modernste technieken altijd betrouwbaar. Toshiba airconditioning systemen worden echt overal toegepast. Zo zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, sportscholen, horecagelegenheden en scholen.

Toshiba heeft een breed scala aan airco modellen.

Vandaag, 75 jaar later, levert de TOSHIBA Groep een brede range aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteit en zijn gebaseerd op de beste technologische innovaties. Een succesvolle organisatie met een omzet in 2012 van ca. 6 miljard JPY, meer dan 200.000 medewerkers en bijna 600 bedrijven wereldwijd.

Zoals alle Toshiba airconditioners zijn uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technische snufjes om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat, dat doen Toshiba airconditioners op zeer energiezuinige wijze; alle Toshiba modellen beschikken dan ook over het riante energielabel A+ of A++ voor zowel koelen als verwarmen. De relatief lage investering en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat een energiezuinige warmtepomp binnen handbereik ligt.

De Japanse Fabrikant Toshiba staat met zijn airconditioners bekent om betrouwbaar en degelijkheid standaard 5 jaar garantie.

Er zijn verschillende soorten typen Toshiba airconditioning modellen. Zo zijn er Toshiba airconditioners die 1 of zelfs meer dan 2 ruimtes tegelijk kunnen verwarmen. In het assortiment van Toshiba airconditioners vindt u diverse modellen en systemen.

- Toshiba Wandmodellen

- Toshiba Vloermodellen

- Toshiba Cassettemodellen

- Toshiba Plafondmodellen

- Toshiba Kanaalmodellen

- Toshiba Multi-split modellen