Maxicool Airconditioning


Kwaliteit airconditioning hoeft niet duur te zijn

Maxicool airconditioning staat voor een stabiel en betrouwbare airco die verkrijgbaar is voor een scherpe prijs.
Een Maxicool airconditioner is een degelijke airco die stil is en zuinig in gebruik. Kortom een betaalbare airco voor wie een beter binnenklimaat wilt.

Een perfect binnenklimaat in hun eigen huis

Mensen willen graag hun leefomstandigheden verbeteren en een optimaal klimaat in de woonkamer en slaapkamer. In de moderne voertuigen is airconditioning niet meer weg te denken. Nu willen we ook een beter leef- en werkomgeving bij ons thuis. Of je gewoon TV wilt kijken in de huiskamer of een boek wilt lezen in de slaapkamer, studerende kinderen hebt in hun kamer of zelfs een werkkamer of hobbyruimte heeft, alles werkt beter in een goed binnenklimaat en luchtkwaliteit. Een uitgebalanceerde luchtbehandeling geeft een betere conditie van lichaam én geest.

Airconditioners van hoge kwaliteit

Het merk Maxicool bestaat al lange tijd en heeft zich ten doel gesteld hoogwaardige en betaalbare airconditioners van uitstekende kwaliteit aan te bieden voor zowel de particulieren als zakelijke markt. Maxicool levert een gevarieerd aantal modellen voor slaapkamers, woonkamers en werkruimtes die niet alleen kunnen koelen of verwarmen maar ook een ruimte kunnen ontvochtigen en ventileren.

Airconditioning netwerk van gespecialiseerde airco dealers

Maxicool beschikt over een netwerk van airco dealers en wederverkopers binnen Nederland en België. In samen samen spraak met de klant vinden we altijd een passend airconditioner voor elk woon of werkomgeving. Naast een vakkundig montage hecht Maxicool een grote waarde aan service en garantie. Klimaland is een officieel distributeur van Maxicool airconditioners.

Maxicool airconditioning: betaalbare kwaliteit in luchtbehandeling

De airco’s van Maxicool uit de nieuwe series bevatten allemaal een zeer geavanceerd koelmiddel R32 en zijn ook nog leverbaar met de koudemiddel R410A . Tevens zijn er modellen leverbaar die te bediening zijn via wifi op u tablet of smartphone.
Deze modellen zijn erg energiebesparend en schelen een hoop in uw elektriciteitskosten en hebben dan ook het energielabel A+.

De airconditioners van Maxicool worden vervaardigd in een fabriek waar tevens andere technisch hoogwaardige kwaliteitsapparaten worden geproduceerd.
Alle airconditoners van Maxicool zijn voorzien van een milieuvriendelijk koelmiddel.
De nieuwe model airconditioners van Maxicool zijn allen voorzien van een inverter systeem, inverter airconditioner staat voor laag gebruik en stille werking.

- Maxicool Wandmodellen

- Maxicool Multi-split modellen