Gree Airconditioning

GREE Airconditioning, Producent van 65 miljoen Airconditioners per jaar!

Gree is een van de grootste Airconditioning fabrikanten ter wereld. Een op de drie airconditioners worden gemaakt door de fabrikant Gree airconditioning.
Wat veel mensen niet weten is da Gree airconditioning tevens producent van vele andere bekende merken die zelf geen airconditioning systemen fabriceren.
Wereldwijd heeft Gree 7 grote productie vestigingen in waarvan in China, Brazilië Etc etc. Gree heeft met haar airconditioners een complete productie in eigen beheer.
Meer dan 12.700 verschillende apparaten en wereldwijd 300 miljoen gebruikers wereldwijd
Met zijn Mega fabriek en 70.000 medewerkers die garant staan voor de kwaliteit van een Gree airconditioning. Om de kwaliteit voor u te garanderen, voeren zij op alle airconditioners een honderd procent eind controle uit wat kwaliteit waarborgd. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis heeft.
Met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar mag Gree zich met recht dé grootste fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie geleverde airconditioners wereldwijd, komt uit de Gree Mega Factory.

Gree levert alle modellen airconditioners van mobiele airconditioning, wandmodellen, cassettemodellen tot multi-split modellen en VFR units waar u 10 tallen binnenunits op kunt aansluiten.

Van eenvoudig tot zeer geavanceerd airconditioner tot een standaard unit , van klein tot groot capaciteit aiconditioner, u kunt het niet bedenken of Gree heeft het in het assoriment. Tevens kunt u bij Gree terecht voor een kwalitatieve lucht warmtepomp met een hoog rendement systeem voor u woning of bedrijf.
Indien u een betaalbaar kwalitatief airconditioner of warmtepomp zoekt met de nieuwste technieken en voorsprong met innovatie kan is een Gree airconditioner een goede keuze.
Klimaland heeft een zeer groot assortiment in Gree airconditioning systemen.

- Gree Wandmodellen

- Gree Vloermodellen

- Gree Cassettemodellen

- Gree Plafondmodellen

- Gree Kanaalmodellen

- Gree Multi-split modellen

- Gree VRF modellen

- Gree Warmtepompen