Emerson Airconditioner


Klimaland levert uit de Climate systemen van Emerson Network Power

Emerson Network Power heeft zijn reeks van koelsystemen uitgebreid met de nieuwe Liebert HPF. Het nieuwe systeem is vooral gericht op netwerkomgevingen van vast- en mobiel-netwerkproviders, industriële omgevingen, shelters, containers en kamers in gebouwen.

De Liebert HPF is een compleet systeem dat op de vloer gemonteerd wordt. Het is beschikbaar in drie modellen die op verschillende manieren voor koele lucht zorgen: - onder, boven of voorkant verspreid uitblazend.

De systemen zijn zeer efficiënt, waarbij koele lucht bij lage snelheid op het vloeroppervlak wordt gebracht. Dit duwt warme lucht naar boven. Met 5 kW tot 15 kW koelcapaciteit zorgt de Liebert HPF voor uitstekende prestaties. Dat geldt vooral voor het type dat werkt op basis van verspreide koele lucht. Dit is mogelijk doordat de lucht in lagen te verspreiden is. Zo kan een rack efficiënt gekoeld worden op die plaatsen, die koeling nodig hebben. Tevens zijn de compacte afmetingen vanaf

Emerson Network Power introduceert Liebert® PDX voor datacenterkoeling

Breda – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuren, introduceert de koelunit Liebert® PDX voor datacenters in kleine en middelgrote ondernemingen.

De Liebert PDX-serie is alleen verkrijgbaar in de EMEA-regio en biedt uitzonderlijke hoge energie-efficiëntie met directe en indirecte vrije koeling technologieën. Het systeem wordt ondersteund door intelligente controle en configuratie op afstand en door directe-expansiekoelingstechnologieën die zorgen voor nieuwe industriële maatstaven op het gebied van efficiëntie en flexibiliteit. De Liebert PDX is uitgerust met de laatste technologieën uit de branche om een maximale capaciteit en luchtcirculatiemodulatie te kunnen bieden.

De serie combineert de voordelen van een elektronisch expansieventiel en de meest efficiënte luchtbevochtigers. De Liebert PDX biedt hiermee de meest nauwkeurige, veilige en efficiënte werking in datacenters. De Liebert PDX-serie airconditioner is met (directe) vrije koelding sytseem met frisse lucht en (indirecte) vrije koeling met water is te gebruiken in de meest uiteenlopende datacenters van 30 kW tot 500 kW en hoger.
De serie heft de beperkingen van de koelingstechnologie met directe expansie (DX) op door een werking bij een temperatuur van 38 graden Celsius mogelijk te maken en waardoor een verlaging van het energieverbruik bij toepassing in een datacenter met 30 procent is te realiseren. De iCOM(tm)-besturing van Emerson Network Power integreert de bediening van de binnenunit met de microchannelcondensors (MC) voor buitenopstelling. De introductie van Liebert MC, een nieuw product ontworpen en geproduceerd door Emerson Network Power, maakt het mogelijk het systeem aan te passen aan de wensen en behoeften van de klant. Klimaland voor modellen van de Emerson systemen in alle maten en combinaties