Airconditioning voor bij u thuis


Klimaland Airconditioners

Moeilijk kunnen slapen in een benauwd en drukkend warme slaapkamer? Of thuis in een benauwde ruimte? Dat hoeft nu niet meer. Met de stille en energie zuinige airconditioners van Klimaland kunnen we u binnenklimaat met een bediening compleet beheren. Heerlijke verkoeling met een ideaal luchtvochtigheid in de zomer, en een heerlijke warmte bron in de winter. Alle airconditioners van Klimaland kunnen dankzij een warmtepomp systeem standaard ook verwarmen. U airconditioner kan koelen, verwarmen, ventileren ( optie met ionizer of plasma filter voor het filteren van de lucht ideaal voor mensen die last hebben van astma of hooikoorts) en ontvochtigen, teven zijn er speciale airconditioners die ook kunnen bevochtigen, Mede hierdoor kunt u met de airconditioner 365 dagen per jaar zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Klimaland heeft een uitgebreide assortiment aan airconditioners en er is altijd wel een airconditioner die past bij uw wensen.Individuele bedieningen

U kunt elke airconditioner individueel bedienen met afstandsbediening die we standaard mee leveren met onze airconditioners.
Ook zijn er airconditioners met Wi-FI die u kunt bedienen ook via uw smartphone, tablet, pc of laptop of de geautomatiseerd systeem in u woning zoals centrale bediening.


Energiezuinig en fluisterstil

Klimaland airconditioners zijn altijd voorzien van de nieuwste technieken en functies, zoals inverter systemen met een warmtepomp, tevens hebben onze airconditioners een zeer hoog rendement met minimaal een (energielabel A of hoger) A+ A++ of zelfs A+++.

De airconditioners van Klimaland hebben zowel binnen als buiten een laag geluidsniveau om te zorgen dat zowel in de woon en werkvertrek het fluisterstil is en tevens dat er weinig geluid word geproduceerd met de buitenunit, wat zorgt voor een rust voor de u of buren.


Flexibele montage

Klimaland airconditioners kunnen overal worden toegepast en zijn eenvoudig te installeren, en ook te demonteren indien verhuizing of verplaatsing.


Koelen en verwarmen

Klimaland airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen hierdoor kunt u het gehele jaar door zorgen voor een optimaal klimaat in u woning. Tevens is dit ook een ideale oplossing bij bijvoorbeeld uitbouwt serre of uw garage of kantoor aan huis, indien er een airconditioner word toegepast is daarmee de juiste klimaat gewaarborgd.


Welke airconditioner past bij mij?


Single-split airconditioning voor 1 ruimte.

  • 1 Buitenunit die word gekoppeld aan 1 buitenunit.
  • Hiermee kunt u 1 ruimte koelen en verwarmen.

Multi-split airconditioning voor meerdere ruimtes.

· Hiermee kunt u maximaal vijf binnenunits aansluiten op één buitenunit.

· Hiermee kunt u maximaal 5 ruimtes koelen en verwarmen.

  • Elk binnenunit is individueel te bedienen met een bediening.