Airconditioning - Industriële toepassingen

OPLOSSINGEN

Klimaland biedt u een totaaloplossing: Bijvoorbeeld koelinstallaties , luchtventilatie, afzuiging voor uw productieruimte.
Een industriële airconditioning voor uw werkplaats, met ventilatie verwarming.
Het kan allemaal gerealiseerd worden met de klimaatbeheersing systemen van Klimaland.
Zo genieten uw medewerkers in elk seizoen van een aangenaam werkklimaat, wat tevens ervoor zorgt hun productiviteit een stuk hoger ligt.

Klimaland geeft u een volledig bediening voor de klimaat binnen de ruimte.
Elk systeem kan op maat gemaakt worden om te voldoen aan de door u gewenste afmetingen en wensen.
Hierbij kunnen we kiezen voor bijvoorbeeld alleen koelen, of ventileren of beide maar ook verwarmen of bevochtigen of juist ontvochtigen.

Klimaland adviseert u hierin om de best mogelijk rendement te kunnen behalen i.c.m. de beste investering.
ENERGIEZUINIG

De systemen van Klimaland die we toepassen voor industriële ruimtes zoals een airconditioning met warmtepomp waarmee u kunt verwarmen en koelen zijn tevens zeer zuinig met een hoge C.O.P waarde wat betekend energie opnamen en daarmee de hoeveelheid opbrengt. Wat namelijk perfect kan door de nieuwste technieken van de airconditioners en warmtepompsystemen is het combineren van de systemen van klimaatbeheersing met een wtwt installatie en zonnepanelen.
Uw investering waait dus niet samen met de lucht naar buiten maar zijn enkel nodig voor de warmteverplaatsing van lage naar hoge temperaturen.
Kortom, in vergelijking met de oude systemen, verbruiken de nieuwere systemen hun energie veel zuinig en word de verloren warmte afgegeven om energie op te brengen en dat betekent een mooie energiebesparing.
U heeft de keuze uit heel wat verschillende types van airconditioning, klimaatsystemen kiezen, bijvoorbeeld:

inbouw, opbouw, vloer, wand, plafond montagemogelijkheden.

Klimaatinstallaties kunnen veel energie verbruiken. Hier dient bij het ontwerp van klimaatinstallaties aandacht aan te worden besteed. Enkele mogelijkheden om energie te besparen bij klimaatinstallaties zijn bijvoorbeeld:

- WTW installatie (warmte terug winning) uit ventilatielucht

- Toerental regeling

- Inregelen ventilatie systeem

De luchtbehandelingskasten Klimaland zorgen voor een optimaal energierendement - met vele opties voor warmteterugwinning en warmtapwater constant houden. Dit in combinatie met bijvoorbeeld zonnen-energie.

Bediening

De Klimaatbeheersing systemen kunnen we leveren vanaf ruimtes van 500 m 3/u tot 150.000 m3/u - en elk individueel deel kan apart bedient worden met de gewenste luchttoevoer en temperatuur.
Er zijn diverse bedieningen leverbaar van handmatige controllers tot digitale Touch screen die tevens op afstand is te bediening via een netwerk verbinding.

Degelijke constructie

Klimaland kijkt samen met u naar de mogelijkheden.

Er word veel aandacht wordt besteed aan de degelijkheid, bedieningsgemak van de systemen. Dankzij moderne technieken en het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige componenten en schakelmaterialen hebben we compactere, lichtere, stillere systemen en machines wat we onze klanten kunnen aanbieden.